Blog o vývoji software na míru

Funkční aplikace dodané včas.

Přitažlivý vzhled, jednoduché ovládání, dodržený rozpočet a časový harmonogram.

Web, který vydělává

Vytvoření webových stránek dnes nabízí spousta firem. Když chcete ušetřit, najděte si studenta nebo se do toho pusťte sami. Jestliže, ale potřebujete web ke svému podnikání, potřebujete víc než jen pěkný web. Potřebujete web, který vydělává. Poradíme vám, jak na to.

Vzhled a jednoduché ovládání je pouze začátek

Máte hezký web? Je orientace na něm opravdu jednoduchá? Gratulujeme! Máte skvělý základ pro prosperující webové stránky.

Teď na něj potřebujete přivést potenciální zákazníky. Aby se to podařilo, čeká vás spousta práce. Na internetu dnes existují miliony stránek. Pokud se chcete v takto široké konkurenci zviditelnit, bez SEO optimalizace a marketingu to nepůjde.

Jak zviditelnit web

Na začátek začněte činnostmi, které nevyžadují velké investice. Sem patří SEO, sociální sítě, e-mailový marketing atd. Všechny tyto činnosti můžete dělat vlastními silami a ušetřit tak spoustu peněz. Samozřejmě musíte vědět co, kde a jak dělat.

Na našem slovenském blogu píšeme seriál „Web, ktorý zarába“ s články, které vám ukáží, co přesně musíte udělat.

Postupně tam najdete popsané jednotlivé oblasti, kterým se musíte věnovat. Naleznete tam návody od bezplatného zviditelnění až po oblasti placené reklamy.

Dozvíte se, kde získat další informace a jak nastudovat správné postupy. Ukážeme vám, jak se můžete vzdělávat a sledovat novinky z oblasti reklamy a marketingu a jak získat za své peníze maximální výsledek.

Na závěr seriálu si můžete stáhnout bezplatný e-book, ve kterém bude všechno přehledně sumarizováno. Jako bonus získáte odkazy na další weby, které se specializují na jednotlivé oblasti spojené se zviditelněním webu.