Blog o vývoji software na míru

Funkční aplikace dodané včas.

Přitažlivý vzhled, jednoduché ovládání, dodržený rozpočet a časový harmonogram.

Pozor na Tagnetico! Nefunguje, ale faktury posílá!

Tagnetico naučilo můj web a sociální sítě vydělávat minimálně o 20% více. Nyní totiž víme dopředu, co a kdy naši zákazníci budou chtít. Zajímavé, ale bohužel už Tagnetico nefunguje. 

Co je Tagnetico?

Tagnetico je služba, která vám slibuje zvýšit vaše tržby nejméně o 20%. Aspoň to o sobě tvrdí na svém webu http://www.tagnetico.com.  Způsob jakým to chce dosáhnout, má svou logiku. Zaměřuje se na SEO postupy. Fungovat by to mohlo. 

POZOR: Tagnetico už své služby neposkytuje, i když na svém webu http://www.tagnetico.com se tváří, že stále funguje a dokonce vám pošle i fakturu a bude ji urgovat, když ji neuhradíte. Na e-maily a zprávy ale vůbec nereaguje.

Služby od Tagnetica

Služby Tagnetica jsme začali zkoušet toto léto. Ze začátku bylo vše OK a první dva měsíce vše fungovalo jak má. Dostávali jsme náměty, co dávat na sociální sítě, jak zlepšit náš web, psali nám články na blog http://www.software-blog.eu, který pro nás vytvořili. Na naše podněty a maily, reagovali rychle i když se změnil konzultant na jejich straně.

Na konci srpna nám přišel oznam, že v termínu od 1.9.2016 do 4.9.2016 nasazují nový systém, takže další výstupy do systému dostaneme až po tomto termínu. Od té doby jsme však už žádný výstup nedostali a poslali pouze novou fakturu.

Na naše správy a e-maily nikdo nereaguje a dokonce faktura na služby Tagnetica přišla ze systému odhlasit.cz. Na naše maily odeslané na info@tagnetico.com i info@odhlasit.cz nikdo neodpovídá.

Podrobnější informace rádi poskytneme každému, kdo o to projeví zájem.

Tagnetico už své služby neposkytuje, i když na svém webu http://www.tagnetico.com se tváří, že stále funguje a dokonce vám pošle i fakturu a bude ji urgovat, když ji neuhradíte. Na e-maily a zprávy ale vůbec nereaguje.