Blog o vývoji software na míru

Funkční aplikace dodané včas.

Přitažlivý vzhled, jednoduché ovládání, dodržený rozpočet a časový harmonogram.

Nejnovější e-shop

V půlce prosince jsme odevzdali do provozu nový e-shop pro našeho klienta SiRa Nature. Je ním e-shop s kvalitní bio kosmetikou. 

Proč bio kosmetika

Přibližně 60 % toho, co si dáváme na pokožku, později absorbuje naše tělo. Proto by se do kosmetických výrobků měli používat pouze ty nejčistější ingredience.

Bio kosmetika je vyráběna pouze z čistých přírodních látek, bez použití pesticidů, tedy z rostlinných extraktů, olejů, květové vody a esenciálních olejů s vysokým obsahem vitamínů, minerálů, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin.

Čisté přírodní látky mají trvalejší regenerující a hydratující účinky na pokožku.

Používání bio kosmetiky je velmi rozšířené v Španělsku, kde má e-shop SiRa Nature sídlo. SiRa Nature nyní přináší kvalitní bio kosmetiku aj do České republiky. 

Jsme rádi, že jsme se mohli na tomto projektu podílet a zpřístupnit pro České klienty zdraví prospěšné produkty.

Další nové weby 

Kromě e-shopu SiRa Nature jsme v posledním období odevzdali také pár menších projektů. Víc o realizovaných webech si můžete prohlédnout v našem portfoliu

Vytváříme jednoduché mikrostránky, osobní, firemní a produktové webové prezentace se správou obsahu, blogy, e-shopy a jiné specifické webové stránky.

Nový web je pouze začátek

Vytvořit webovou stránku dnes dokáže samoobslužně kdokoliv. Není to nic složité a existují na to mnohé samoobslužné webové služby, kde si stránku sami vytvoříte.

Jestliže ale chcete úspěšný web, který vám bude v podnikání pomáhat a vydělávat, potřebujete mnohem víc. Vytvořením a spuštěním webu to celé jenom začíná. Práce a úsilí spojené s vytvořením webových stránek jsou pouze zlomkem toho, co všechno budete muset udělat.

Ne, nechceme vás strašit a ani vás odradit od vytvoření webových stránek. Právě naopak chceme vám pomoct a proto vám hned na začátku otevřeně říkáme to, co vám jiní výrobci webů většinou neřeknou. 

Vytvoření web stránky je pouze začátkem úspěšného webu.

Pomáháme budovat úspěšné weby

Úspěšný web vyžaduje SEO optimalizace a budování relevantního a poutavého obsahu ve spojení s promyšlenou mírou propagace a obsahového marketingu.

Po vytvoření webu vás v tom nenecháme tápat. Poradíme vám jak dál a doporučíme vám další šikovné partnery, kteří vám pomůžou prorazit v online podnikaní.

Naším cílem je váš úspěch. Naším cílem je pomáhat našim klientům růst, protože spolu s nimi rosteme i my.

Mezi naše práce patří například aj online ekonomický systém Humanet, který je nejkomplexnějším online ekonomickým systémem na Slovensku..

Chcete mít úspěšný web? Kontaktujte nás a nechte si zdarma poradit jaká je nejlepší online strategie pro vaše podnikání.